Мікрозайми онлайн на карту в Україні — особливості отримання

Мікрокредитування-одна з найпопулярніших послуг серед населення країни. Вона дозволяє отримати невеликий мікрозайм онлайн без відмови до зарплати. Для отримання коштів досить відповідати невеликим вимогам.

У зв’язку з великою затребуваністю даних компаній збільшилася і їх кількість. У зв’язку з цим складно вибрати відповідну МФО.

На що звертати увагу при виборі мікрофінансової компанії

Перед тим, як подати заявку, необхідно звернути увагу на такі моменти моменти, як ліцензія з дозволом на роботу в даному напрямку, умови і вимоги до позичальників, способи отримання та погашення позик, розглянемо докладніше кожен пункт.

Умови кредитування

Для початку потрібно ознайомитися з пропонованими компанією умовами кредитування. Найчастіше, МФО пропонують позичальникам отримати невеликі кредити на суму не більше 10000 гривень. Термін кредитування в таких організаціях не більше місяця. Слід зауважити, що нарахування відсотків не перевищує 1,5%. Є компанії, де ліміт доходить до 30000 гривень. Позика може бути видана на термін до року. У деяких організаціях процентна ставка надається індивідуально, в інших — від суми і терміну.

Відгуки клієнтів

Необхідно ознайомитися з відгуками клієнтів. При наявності низької репутації компанії не варто користуватися її послугами.

Чи числиться в реєстрі МФО

На самому початку слід переконатися, чи занесена організація до реєстру мікрокредитних організацій. В цьому випадку, означає, що компанія здійснює свою діяльність законно, надає кредити на прозорих умовах.

Знижки та акції

Важливим моментом є проведення знижок і акцій в компанії. Це дозволить отримати більш вигідні умови. Таким чином, новим клієнтам можуть запропонувати першу позику безкоштовно, а постійним надати знижку або участь в бонусній програмі.

Спосіб отримання позикових коштів

МФО пропонують отримати позикові кошти різними способами. Наприклад, позика може бути надана на карту банку, готівковими коштами безпосередньо у відділенні або на банківський рахунок.

Переваги та недоліки

З позитивних моментів можна виділити можливість взяти гроші в будь-який час доби. Клієнта досить відповідати простим вимогами організації, а з документів надати тільки паспорт. Також Позичальники можуть взяти участь у вигідній бонусній програмі, що зробить користування позиковими коштами ще більш вигідним.

По матеріалам фінансового порталу КредитФАК — https://creditfaq.com.ua/