Творчість Олександра Високого – поезія, що возвеличує щирі почуття

Мелодійна та співуча українська мова дозволяє майстерно поєднати слова в поетичні рядки. Так створюються емоційні та милозвучні вірші, які тішать слух, зігрівають душу. Сучасна українська поезія багата на твори, які передають чуттєві переживання авторів.

Справжнім майстром поетичного слова є наш сучасник Олександр Високий.

Митець творить з іскрою, натхненно опрацьовує кожен рядок, присвячує поезії своїм прихильникам і близьким людям. Його улюбленим жанром є вірші про кохання.

Як і кожна людина, Високий має свою філософію, професійне кредо, котре вирізняє його творчість з поміж інших. Звучить воно так: «Не пиши про те, чого не пережив, не знаєш чи ніколи не відчував сам». Саме тому його вірші стали такими щирими, зрозумілими й близькими для всіх. Адже обізнаний читач одразу відчуває фальшиві нотки, але не у випадку з творами Олександра Високого.

У професійному доробку поета наступні збірки:

  • «І знову приходить весна»;
  • «Образ твій вигадувать не стану»;
  • «З кохання починається життя»;
  • «Любити серцем»;
  • «Без кохання жити неможливо»;
  • «Кохання світ безмежний»;
  • «Диво наших почуттів».

Олександр Високий створив і продовжує створювати прекрасні зразки ліричної поезії. Усе це завдяки коханню до своєї дружини. Вона — його Муза, натхнення, мати чотирьох дітей. Маємо чи не єдиний випадок у вітчизняній літературі, коли митець протягом життя всі свої свої вірші присвячує одній-єдиній жінці.

Яскравими поетичними рядками Олександр Високий передає радість та світло любові своїм читачам. Їх сила у правдивості, метафористичності та неймовірній красі. Почуття автора справжні, невигадані, глибокі. Саме тому вірші про кохання поета покладені на музику відомими сучасними композиторами, твори виконуються популярними співаками.

Лірика митця визнана в Україні. Протягом багатьох років нею захоплюються люди різного віку, висловлюючи повагу та велику вдячність автору. Численні читачі справді вражені творами Олександра Високого, тому що написані ним рядки мають властивість проникати в душу та викликати приємні емоції, зачіпають щось глибинне в закутках серця, змушують виринати теплим ностальгійним спогадам.

Якщо ви теж зацікавились, хочете прочитати вірші про кохання О. Високого, можете придбати збірки на сайті письменника чи в книжкових магазинах Києва. Напевно отримаєте справжню насолоду, ще і ще захочете зануритися в щирі, з глибоким змістом поетичні рядки.