Ефективна наркологічна допомога в Харкові

Реабілітаційний центр «Реванш +» у Харкові пропонує пацієнтам професійну наркологічну допомогу. Послуги можуть бути надані як у домашніх умовах, так і стаціонарі. У будь-якому випадку пацієнту гарантується суворе дотримання політики конфіденційності.

Надання екстреної допомоги

Термінова допомога може знадобитися при передозуванні, гострої інтоксикації організму, болісному стані наркотичної ломки. У подібних випадках грамотні фахівці в будь-який час доби в домашніх умовах проведуть екстрену детоксикацію організму, дадуть рекомендації, що стосуються подальшої терапії.

Після стабілізації фізичного та психоемоційного стану хворого пропонується госпіталізація, оскільки повноцінну наркологічну допомогу можна отримати тільки в стаціонарних умовах.

Медична наркологічна допомога

При попаданні пацієнта в клініку проводиться попередня діагностика, що дозволяє оцінити стан здоров’я, виявити стадію розвитку залежності, наявність можливих супутніх захворювань. На підставі отриманих результатів розробляється індивідуальний терапевтичний курс, який буде найбільш ефективний у конкретному клінічному випадку.

Медична допомога в сучасних лікувальних установах включає в себе:

  • прийом медикаментів;
  • проведення повної детоксикації організму;
  • дієтотерапію;
  • антидотну терапію (при наявності відповідних медичних показань);
  • заняття лікувальною фізкультурою, фізичні навантаження;
  • вітамінотерапію;
  • фізіотерапевтичні процедури;
  • лікування ускладнень наркотичної залежності та супутніх захворювань, які розвинулися на тлі вживання хімічних допінгів.

Поруч з пацієнтом постійно знаходяться кваліфіковані фахівці, здатні надати йому своєчасну, професійну допомогу при погіршенні стану, що часто буває на початкових стадіях терапевтичного процесу.

Надання психологічної наркологічної допомоги

Психологічна допомога важлива для наркозалежних не в меншій мірі, ніж медична. На початку психологи працюють з пацієнтом індивідуально, допомагаючи йому виявити причини захворювання і знайти ефективні способи їх усунення, сформувати правильні, здорові мотивації.

Подальша психологічна допомога включає в себе заняття за програмою «12 кроків», доповнені індивідуальним психоаналізом, арт-терапією, елементами працетерапії, сеансами сімейної психотерапії, Гештальт-терапією. Результатом грамотної психокорекції є нормалізація психоемоційного стану пацієнта, усвідомлена відмова від вживання наркотичних речовин.

Центр «Реванш +» https://lechenie-narkomanii.kharkov.ua/ у Харкові надає як медичну, так і психологічну наркологічну допомогу. Причому, незалежно від того, чи погодився пацієнт на госпіталізацію, повноцінну реабілітацію або обмежився послугою виклику нарколога додому, анонімність і дотримання політики конфіденційності гарантуються.