Варіанти квартир в нових житлових комплексах

Не можна назвати ту чи іншу квартиру в новому житловому комплексі кращої для проживання. Адже кожен покупець підбирає апартаменти в індивідуальному порядку, відштовхуючись від кількості членів сім’ї та фінансових можливостей. Варто розглянути основні варіанти квартир новобудови Івано-Франківськ, які доступні до придбання. Вони такі:

  • квартира студія;
  • однокімнатна квартира;
  • квартира евродвушка;
  • двокімнатна квартира;
  • трикімнатна квартира;
  • пентхаус.

Квартира студія

Якщо раніше самим доступним житлом була однокімнатна квартира, то тепер їм виступає студія. Це апартаменти, де вітальня і кухня представлені в одному приміщенні. Ізольованим виступає лише санвузол. Квадратура такої нерухомості варіює від 25 до 40 кв.м. Квартира-студія орієнтована на самотніх людей і сімей, які ще не обзавелися дітьми.

Квартира з однією, двома і трьома кімнатами

Апартаменти з однією кімнатою вже мають квадратуру від 32 кв.м. Кухня, вітальня і санвузол в них ізольовані. Житло орієнтоване на сімей без дітей, а також з однією дитиною. Що стосується апартаментів з двома і трьома кімнатами, то вони підійдуть для сімей з великою кількістю дітей.

квартира евродвушка

Досить цікавий варіант. Представлена ​​однокімнатною квартирою, де кухня і вітальня об’єднані. Таким чином, кімната, де раніше була ізольована кухня, стала спальнею. Евродвушка має квадратуру від 36 кв.м. Варто дешевше двокімнатних апартаментів, але дорожче однокімнатних. Ідеальний варіант для сімей, у яких є діти, але відсутні кошти на те, щоб купити двокімнатну квартиру.

Пентхаус

Відразу потрібно обмовитися і сказати, що пентхауси присутні далеко не в кожному багатоквартирному будинку. Таку нерухомість можна зустріти лише в новобудовах еліт і бізнес клас. Коштує вона дорого, але зате з її вікон відкривається прекрасний вид на місто або природний об’єкт. Пентхауси мають панорамним склінням і квадратурою, яка починається від 80 і більше кв.м. В такому житлі будуть себе комфортно почувати і сім’ї з дітьми, і сім’ї без дітей.