Купити вишиванку недорого: поради від ukrglamour.com.ua

Жінки дуже тремтливо відносяться до вибору предметів одягу, і вишиванка не є винятком з цього правила. Це не дивно, адже вишиванка – це не тільки звичайна полотняна сорочка. Українську вишивку наносять на туники, футболки, сукні чи светри. Важко не розгубитися у цьому різноманітті. Компанія ukrglamour.com.ua надає огляд, де й як ви зможете придбати одяг з етнічним візерунком.

Фасон і колір

Вибір фасону та кольору залежить від того, для якого випадку вам потрібен вишитий одяг. Для етнічного фестивалю вам підійде класична сорочка вільного покрою, з візерунком стриманих відтінків. Для офіційного прийому можете придбати вишиту сукню нижче коліна, причому колір вишивки співпадає з відтінком тканини. Якщо ви бажаєте виглядати патріотично під час прогулянки з друзями, то придбайте вишиту футболку. Вона пасує до будь-яких джинсів.

Варіанти придбання

Перший варіант – заказати унікальний виріб у професійної майстрині. Такий підхід має власні плюси й мінуси. З одного боку, ви одержуєте по-справжньому унікальну річ, можете запропонувати власний варіант фасону. Крім того, ваш одяг цілком відповідає вашим антропометричним параметрам. Це особливо актуально для людей, чия постать далека від модельних параметрів. Є й досить великі мінуси. Якщо вам не пощастить зі швачкою, то виріб буде, м’яко кажучи, не дуже схожим на одяг вашої мрії. Крім того, ви можете підбирати кольори, а вони вам не підійдуть.

На ринку

В останні роки на речових ринках є досить багато лотків з вишитим одягом. Це може бути машинна чи ручна робота. Перевагою покупки на ринку є те, що ви зможете обрати одяг, який вам підходить, розглянути візерунок під лупою. Серед мінусів – продавці-шахраї, які кажуть неправду про якість товару чи підвищити ціну.

У онлайн-магазині

Це можливість купити вишиванку недорого та з мінімальними витратами часу. Придбати одяг, не відходячи від комп’ютеру, цілком реально. Звичайно, якщо розмова йде про перевірені сайти. Переваги очевидні – прозорі ціни, вичерпні описи матеріалу, фасону та типу вишивки, а також немає надокучливого тиску з боку продавців-консультантів. Разом з тим, роблячи покупки в інтернеті, ви можете, за необхідністю, одержати консультативну підтримку спеціалістів сайту. З недоліків можна визначити відсутність можливості примірки. Також треба заздалегідь продумати колір і фасон одягу.

Вибір аксесуарів

Для створення завершеного іміджу треба вибрати аксесуари. До сукні вільного покрою пасують полотняні сумки, декоровані вишивкою чи бусинками. До декольтованої сорочки пасують українськи намиста, до яскравого костюму – український віночок.

Інтернет магазин вишиванок (див. посилання: ukrglamour.com.ua) вразить вас якістю вишитого одягу за доступними цінами!