“У майбутньому буде краще”. Тренер “Шахтаря” відреагував на виліт команди з єврокубків

“Шахтар” заслужив на виліт із єврокубків, але в майбутньому гратиме в Лізі чемпіонів краще. Про це після поразки “Інтеру” в ЛЧ (2:0) заявив головний тренер донецької команди Роберто Де Дезрбі.

Він зазначив, що зараз є величезна різниця між Чемпіонатом України та Лігою Чемпіонів. Шахтар поки що не знаходиться на рівні “Інтера” та “Реал”, визнав Де Дезрбі.

За його словами, “Шахтарю” було складно грати проти “Інтера” без чотирьох ключових футболістів, а під час матчу через пошкодження було ще замінено і Тараса Степаненка.

“Якщо ми набрали одне очко (у групі ЛЧ, – ред.), то це те, що ми заслужили. Зрештою маємо зрозуміти, що наші молоді футболісти можуть показати свій прогрес , і тоді в майбутньому ми зможемо грати в Лізі чемпіонів зовсім інакше”, – сказав Де Дзербі.

Тепер команда зосередиться на внутрішніх турнірах, адже хоче перемогти і у Чемпіонаті, і у Кубку України, зазначив тренер. Наступного сезону “Шахтар” сподівається знову потрапити до Ліги чемпіонів та показати інший результат, додав він.