Лікування та реабілітація наркозалежних у Дніпрі

Наркологічний центр «Адомед» пропонує пройти анонімне, комплексне лікування наркоманії у Дніпрі. Досвідчені, кваліфіковані фахівці вже допомогли багатьом людям подолати патологічну залежність і почати нове, щасливе, здорове життя.

Які послуги пропонуються?

Приватний спеціалізований центр надає повний комплекс послуг, спрямованих на лікування наркотичної залежності:

  1. Надання індивідуальних безкоштовних консультацій від профільних фахівців.
  2. Проведення попередньої комплексної діагностики.
  3. Складання індивідуальної програми реабілітації.
  4. Виклик нарколога та психолога додому.
  5. Надання цілодобової екстреної наркологічної допомоги.
  6. Комплексне лікування в умовах госпіталізації.
  7. Терапія супутніх захворювань.
  8. Лікування співзалежності та надання психологічної допомоги членам сім’ї реабілітанта.
  9. Примусове лікування із застосуванням методу інтервенції.
  10. Допомога в подальшій соціальній адаптації колишніх наркозалежних пацієнтів, надання терапевтичного супроводу.

Важливо відзначити, що лікування наркоманії у сучасній приватному центрі проводиться анонімно, без взяття на облік, і до кожного пацієнта фахівці шукають індивідуальний підхід.

Що таке примусове лікування наркоманії?

Як правило, наркозалежні люди від лікування категорично відмовляються. Багато з них знаходяться у стадії заперечення і не усвідомлюють проблеми. Деякі ж побоюються суспільного розголосу, госпіталізації, болісного стану ломки на початку терапевтичного курсу. Насильницьке лікування можливо лише у виняткових випадках, але воно не буде ефективним, поки сам хворий не захоче подолати залежність.

На сьогоднішній день оптимальним варіантом примусових заходів медичного характеру є метод інтервенції. На запрошення родичів кваліфіковані фахівці приїжджають до пацієнта додому та в комфортних для нього умовах проводять мотивуючі бесіди. На відміну від близького оточення, яке не знає, що робити, та саме потребує допомоги, подоланні співзалежності, професіонали вміють підібрати потрібні слова та аргументи.

Метод інтервенції допомагає вивести людину зі стадії заперечення, усвідомити наслідки подальшого вживання наркотиків і прийняти добровільне, усвідомлене рішення, що стосується подальшої реабілітації. Завдання фахівців полягає в тому, щоб виробити у пацієнта правильні мотивації, прагнення до одужання. Також людині надається детальна інформація про методи лікування, умови проживання.

Дізнавшись про гарантовану конфіденційність, більшість наркозалежних людей легше та швидше погоджуються на госпіталізацію. Отримати екстрену наркологічну допомогу, примусове лікування з використанням методу інтервенції, пройти повноцінну реабілітацію при наркотичної залежності в Дніпрі можна звернувшись до наркоцентру «Адомед» https://adomed.org/dnepropetrovskaya-oblast-ru .