Ремонт приміщень від професіоналів

Якісний ремонт приміщень у Львові можна замовити тільки в професійній будівельній компанії. Наше підприємство багато років займається будівництвом, і за ці роки сформувався колектив з фахівців високого рівня. Обсяг і складність робіт значення не має. Замовте ремонт приміщення зараз, і об’єкт буде зданий в експлуатацію вчасно.

Послуга «ремонт приміщень у Львові під ключ»

Ми комплексно підходимо до вирішення поставленого завдання, та виконуємо ремонт на всіх етапах, починаючи з розробки проекту, закінчуючи введенням приміщення в експлуатацію. Послуга «під ключ» передбачає:

  • розробку проектної документації;
  • підбір матеріалів і розрахунок кошторисної вартості;
  • оформлення підрядного договору;
  • демонтаж залишків минулого ремонту;
  • перепланування та зонування приміщення;
  • прокладку проводки електричної мережі;
  • монтаж систем опалення та кондиціонування;
  • заливку стяжки і укладання підлогового покриття;
  • внутрішнє оздоблення стін і стелі;
  • підключення контрольно-вимірювальних приладів.

Природно, після закінчення робіт все будівельне сміття вивозиться, та приміщення здається чистим, готовим до ввезення меблів і техніки. Цільове призначення може бути будь-яким. Будь то житлове приміщення, офіс, цех або торговий зал, об’єкт вводиться в експлуатацію завжди вчасно.

Чому нам довіряють жителі Львова?

Головними перевагами роботи нашої компанії є:

  1. Комплексний підхід. Немає необхідності наймати субпідрядні організації, що робить ремонт недорогим.
  2. Гарантія. На всі роботи надається гарантія. І якщо виявиться який-небудь дефект (що буває вкрай рідко), ми його усунемо безкоштовно.
  3. Професіоналізм. При виробництві робіт застосовуються тільки спеціалізоване обладнання та інструмент, а також якісні матеріали.
  4. Вартість. На матеріалах ми не заробляємо. Працює гнучка система знижок, вартість визначається на початковому етапі, та залишається незмінною.
  5. Контроль якості. На всіх етапах інспектори контролюють якість робіт і матеріалів.

Контроль якості виконується із залученням фахівців ліцензованої будівельної лабораторії, які перевіряють всі матеріали. Наявність сертифікатів відповідності обов’язкова. Вся необхідна документація для введення приміщення в експлуатацію передається замовнику після підписання акта приймання.

Вартість визначається індивідуально. За виїзд фахівців для оцінки фронту робіт ми грошей не беремо. Оформити заявку можна на сайті fullhouse.lviv.ua. Розрахунок кошторису також нічого не буде коштувати. Участь замовника мінімальна. Ми готові підібрати будматеріали, організувати їх своєчасну поставку, провести роботи будь-якої складності. Ваше завдання – узгодити ціну і терміни, переконатися в якості та прийняти приміщення. Все інше ми беремо на себе.