Доїльний апарат для кіз в Україні: Ціни, моделі, характеристики

Доїльний апарат для кіз

Хоча козяче молоко рідко виробляється в таких масштабах, як коров’яче, багато молочних ферм спеціалізуються саме на ньому. Процес доїння кози відбувається швидше, ніж у більших тварин, займає від приблизно 5-7 хвилин в залежності від навичок людини, який її доїть. Такий варіант підходить для власників 2-3 кіз. Говорячи про більшу кількість тварин, це може викликати незручності. Постійний тиск від потреби «обслуговувати» велику кількість тварин стомлює, і з часом доїння не буде проводитися так само якісно, ​​як це було спочатку.

В цій ситуації буде набагато зручніше використовувати доїльний апарат для кіз. Він значно полегшить вашу працю, дозволить відрегулювати доїння до найдрібніших деталей.

Сухі доїльні апарат для кіз

Сухий доїльний апарат для кіз має такі ж характеристики, як і доїлка для корів. Відрізняються вони хіба що розміром. Купуючи «сухий» агрегат, ви забезпечуєте себе потужним і невибагливим помічником, здатним працювати в будь-яких температурних умовах без додаткового догляду. Єдине, з чим доведеться миритися, — це шум. Але і його можна нівелювати за допомогою глушника, наприклад.

Приклади деяких «сухих» агрегатів розберемо більш детально:

  • Доїльний апарат для кіз «Корівка 1» — сухий насос робить агрегат простим у використанні. Потрібно тільки промивати його після кожного доїння та іноді чистити, щоб уникнути появи інфекції. Потужний двигун зменшує час, який потрібен для видоювання однієї кози до 3 хвилин. Якісна імітація ручного доїння сприяє збереженню здоров’я кожної тварини.
  • Доїльний апарат Буренка-1 для кіз
  • Доїльний апарат для кіз АІД-2 на два відра — перш за все, особливістю цієї моделі є наявність другого доїльного відра. Це дозволяє доїти кілька тварин одночасно. Пуско-захисний пристрій убезпечить апарат від перепадів напруги в мережі і раптового вимкнення світла. Двотактний принцип доїння при потужності двигуна в 750 Вт дозволить подоїти від 40 до 60 кіз за годину.
  • Доїльний апарат для кіз АІД-2 на два відра

Масляні доїльні установки для кіз

Масляні доїлки коштують дешевше, працюють тихіше. Вони відмінно підійдуть тим, хто тільки знайомиться з доїльної технікою. Однак важливо пам’ятати, що правильний догляд і якісне масло обов’язкові для безперебійної роботи такої доїлки.

Приклади деяких масляних доїльних апаратів:

  1. Доїльний апарат АІД-1 — зібрав в собі майже всі характеристики, які потрібні для повноцінного доїння кіз. Жоден апарат імпортного походження не зможе похвалитися таким же набором переваг. Потужний двигун, який до того ж ще й укритий додатковим металевим захистом, підключається до насоса через муфту. Модульна конструкція дозволяє з легкістю замінити будь-яку, навіть дрібну, деталь самостійно, не замінюючи повністю весь блок. Доїльний апарат АІД-1 для кіз

Ціна на доїльні апарати для кіз

Ціна на доїльнтий апарат для кіз напряму залежить від комплектації кожного агрегату, його виробника і матеріалів, які використовуються для виготовлення корпусу і деталей.

Наприклад, доїлки для кіз Бурьонка і Дамілк представлені на сайті за найнижчими цінами від виробника. Таким чином, ви не переплачуєте посередникам і отримуєте тільки якісний товар з гарантією подальшого обслуговування.

Оплата і доставка інтернет-магазину Дамілк

Купити доїльний апарат для кози в Україні можна в інтернет-магазині Дамілк. Для цього потрібно оформити замовлення на сайті за стандартною схемою. Після безпосереднього оформлення з вами зв’яжеться менеджер, який уточнить всі дані для остаточної реєстрації.

Оплатити замовлення можна двома способами, якщо ви фізична особа: готівкою або переказом на карту. Також можна оплатити замовлення прямо на складі під час отримання.

Послуги доставки оплачуються окремо покупцем за тарифами поштових служб «Інтайм» та «Нова пошта». Посилки відправляються по всій території України. Самовивіз — безкоштовно.

Магазин Дамілк передбачає також можливість кур’єрської доставки або самовивозу зі складу для жителів Харкова. Адреса складу — м Харків, вул. Московський проспект, 273.

Каталог доїлок для кіз ви можите переглянути тут:https://damilk.com.ua/ua/doilnye-aparaty/apparaty-dlja-koz.html